Pagina de Bun Venit  |  Autentificare  |  Inregistreaza-te acum  |  Produse disponibile  |  Opinia afiliatilor

: Termeni de utilizare

Consideratii generale
program-afiliere.com este un proiect al S.C. Reit Trading S.R.L., cod fiscal 30416676, Numarul Registrului Comertului J32/622/2012, adresa de corespondenta: Ghiseu 1, OP 1 - CP88N, 505200 - Fagaras, jud. Brasov, Telefon: 0040-741-55.94.97.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea Reit Trading S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand linkul "Termeni de utilizare" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

 

Definitii
Acest site este intretinut si administrat de S.C. Reit Trading S.R.L., care va fi denumit in continuare "Societate". Persoana fizica sau juridica care se inscrie pe acest site este denumita in continuare "Afiliat". Adresele Internet care sunt proprietatea Societatii vor fi denumite generic site-ul "program-afiliere.com" Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul program-afiliere.com vor fi denumite in continuare "continut".

 

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului program-afiliere.com este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului program-afiliere.com de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile, banner-ele si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre afiliat vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va trimite confirmarea inscrierii, date tehnice precum si informatii privitoare la plata comisionului si vor fi furnizate doar tertelor parti atent selectionate de catre Societate. Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului program-afiliere.com, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Site-ului program-afiliere.com foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului program-afiliere.com, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

 

Materialele publicitare
Toate materialele furnizate de program-afiliere.com vor fi folosite ca atare conform instructiunilor disponibile doar in scopuri legale si corecte! In cazurile de suspiciuni asupra unui afiliat, contul va fi inchis imediat, fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea platilor.Este interzisa afisarea materialelor puse la dispozitia Afiliatului de catre program-afiliere.com pe situri cu continut ilegal. Situri care afiseaza materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la: incalcarea unui drept de autor, materiale protejate de marca, activitati ilegale hacking, Phreakin, cracking, warez.

 

Acordarea Comisionului
Comisionul se aplica doar dupa inregistrarea de catre program-afiliere.com a unei plati produselor comandate de catre clienti. In cazul in care plata nu este inregistrata corect sau clientul nu a ridicat comanda, comisionul nu va fi alocat. Comisionul poate fi retras in cazul in care o plata valida va fi modificata ulterior. Comisionul va fi retras in cazurile de retrunare a sumelor platite de catre client indiferent de conditiile de returnare a sumelor platite.

 

Comision de 10% (zece la suta)
Comisionul are valoarea de 10% din valoarea oricarei comenzi a oricarui client trimis de catre Afiliat in magazinele virtuale ale Societatii. Comisionul NU se acorda si la valoarea taxelor de expediere. Valabilitatea cookie-ului este de 6 (sase) luni si poate fi prelungit promotional de catre Societate.

 

Castiguri si plati
Societatea isi rezerva dreptul sa refuze orice plata in cazul in care exista suspiciuni de activitati ilegale ale Afiliatului. Activitatile ilegale includ, dar nu sunt limitate la: SPAM (mesaje email nesolicitate), publicitate ilegala, inselatorie, promisiuni mincinoase. In cazul in care se aduc atingeri directe sau indirecte la imaginea Societatii, contul partenerului va fi inchis fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea altor plati urmand ca recuperarea daunelor sa fie facuta in justitie.


Plata impozitelor
Datorita faptului ca din activitatea de afiliere, Afiliatul obtine venituri, acestea vor fi impozitate in conformitate cu legislatia fiscala in vigoare. Plata impozitelor pentru veniturile realizate cade exclusiv in sarcina Afiliatului.Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului program-afiliere.com a fost alcatuit cu mare atentie. S-au depus eforturi deosebite pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. Societatea nu poate fi facuta responsabila pentru indisponiilitatea temporara a server-elor pe care ruleaza program-afiliere.com, indiferent de motivul care cauzeaza acest lucru.
Societatea nu va fi raspunzatoare in nici un fel de vreo paguba directa, indirecta sau accidentala cauzata de folosirea site-ului.


Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI program-afiliere.com, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL program-afiliere.com. VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI program-afiliere.com SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

Prezentele conditii tin loc de contract comercial intre parti.

 

info@program-afiliere.com