Pagina de inceput Activitatea ta Cod banner Detaliile tale  
Pagina de Bun Venit  |  Stiri pentru afiliati  |  Termeni de utilizare  |  Produse disponibile  |  Suport  |  Opinia afiliatilor  |  Inserarea banner-elor
Pagina de inceput

Pagina de inceput

Opinia afiliatilor

 

Opinia afiliatilor nostri

 

Sunt extrem de multumit de promptitudinea si de corectitudinea serviciului dvs. Va spun sincer ca nu ma asteptam, avand in vedere experientele avute cu alte siteuri. De altfel, ceva ce nu functioneaza se exclude singur, iar sistemul dvs. este singurul ce l-am pastrat pe siteul meu. Imi pare bine ca mai exista oameni corecti in Romania, care isi onoreaza obligatiile in mod cinstit si transparent.

Mihnea Firan - www.mihneafiran.ro


 

Felicitari echipei de la www.program-afiliere.com pentru modul exemplar in care isi desfasoara activitatea. In afara de seriozitatea maxima legata de evidenta si de plata la timp a comisioanelor rezultate din activitatea de afiliere, doresc sa subliniez si calitatea produselor. De asemenea, trebuie sa remarc avantajul ca timp de sase luni de zile, pe computerul clientului meu ramane instalat un cookie care continua sa imi genereze comisioane, chiar daca ulterior clientul a accesat in mod direct siturile din programul de afiliere si a cumparat produse, fara sa mai intre prin situl meu. Desi am aflat de la prieteni ca sunt si programe de afiliere in cadrul carora nu a existat seriozitate legata de evidenta si plata comisioanelor, in cazul colaborarii mele cu aceste situri din www.program-afiliere.com totul a decurs foarte bine si la modul profesionist. Sunt in totalitate incantata de acest program de afiliere, extrem de profitabil pentru mine, si as recomanda oricui sa colaboreze cu site-ul www.program-afiliere.com.

Diana Roman consultant feng shui residential/business - www.fengshui-studio.ro


 

Sunt unul dintre acei care au avut incredere si speranta ca programul de filiere www.program-afiliere.com da rezultate, dar nu m-am asteptat la mari castiguri, cel putin nu din prima. M-am inselat insa. Programul a functionat perfect, banii au fost platiti la timp si castigul a fost mai mare decat m-am asteptat. Ba mai mult, numarul vizitatorilor a crescut, probabi pentru ca lumea, cumparand carti de tarot prin site, a revenit pentru a invata mai mult despre interpretarile lor. Recomand acest programde afiliere la toata lumea. Lumea cumpara pe net, si de cate ori vine cate un val de comisioane de la program-afiliere.ro inteleg totodata ca si agina mea este de succes si ca lumea are incredere in ea si in continutul ei. Multumesc programului pentru ca mi-a dat si el la randul sau aceasta sansa. Avem ambii de castigat.

Carmen - Webmaster pentru http://ro-tarot.twice.se

 

 

  FAQ AFILIATI   |  TERMENI DE UTILIZARE